MYLOGENICS

Wat is Mylogenics?

Mylogenics is o.a. gebaseerd op de meest effectieve technieken uit diverse andere wereldwijd toegepaste behandelstromingen, in combinatie met jarenlange ervaring en heel veel kennis op het gebied van anatomie. Deze combi maakt het mogelijk om met Mylogenics blessures te behandelen die op reguliere fysiotherapie, manuele therapie en traditionele revalidatietechnieken niet reageren.

Met de unieke technieken die Mylogenics hanteert kunnen àlle soorten blessures worden behandeld. Deze zorgen voor een dusdanig effectieve aanpak van ieder specifiek probleem en voor iedere patiënt, van topatleet tot huisvrouw, dat Mylogenics garant staat voor spectaculaire resultaten.

Het doel van de Mylogenics behandeling is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels. Als gevolg van acute blessures, herhaalde bewegingen en constante druk of spanning kunnen er verklevingen ontstaan. Deze verklevingen veroorzaken de pijnlijke- en daardoor vaak ook beperkte bewegingsmogelijkheid.

Middels hele specifieke behandeltechnieken worden de verklevingen in de diverse structuren opgeheven en verkleefde zenuwvezels en bloedvaten losgemaakt.

Overload Worldwide heeft de Mylogenics technieken gepatenteerd.

Alleen de gecertificeerde Mylogenics Practitioner mag en kan de complete behandelingen uitvoeren. 

Hoe verloopt een Mylogenics behandeling?

Een Mylogenics behandeling is eigenlijk een combinatie van onderzoek en behandelen. De Mylogenics Practitioner evalueert met zijn/haar handen de textuur, de spanning, de bewegingsuitslag en de functie van de spieren, peesplaten, pezen, banden en zenuwen.

Afwijkende structuren worden met specifieke protocollen en bewegingspatronen behandeld.

De visie en aanpak die daaraan ten grondslag liggen zijn uniek voor de Mylogenics behandelmethode. Deze zorgen ervoor dat de Practitioner (behandelaar) de geïdentificeerde problemen heel direct en effectief kan behandelen.

Dit maakt Mylogenics tot de meest innovatieve en geavanceerde behandelmethodieken van dit moment.

Mylogenics is een niet invasieve en veilige manier van behandelen. De Mylogenics behandeling kent geen bijwerkingen en levert direct zeer goede resultaten en directe pijnverlichting op.

Juist vanwege de grote effectiviteit van Mylogenics duren de behandelingen relatief kort (20 - 30 minuten) en afhankelijk van de aard van de klacht zijn 2-5 behandelingen meestal al afdoende.

Zelfs het totaal wegnemen van de pijnklacht of het verhelpen van chronische klachten met slechts één behandeling is geen uitzondering!