OVER MIJ


Na een aantal jaren in een sportschool gewerkt te hebben heb ik besloten om voor mezelf te gaan beginnen als personal trainer. Hoelang loop je al met plannen om af te vallen of in shape te komen, en om iets te doen aan je gezondheid? Kom eens kijken op de Nijverheidsweg 6A in Heiloo. Ruime en veilige voorzieningen voor 1 op 1 trainingen, ook is mogelijk om voor de deur te parkeren.

Mijn naam is Rick Romeijn en ik heb mijn opleiding gevolgd bij Overload Worldwide, een opleiding uitgegroeid tot een begrip in de wereld van training, revalidatie, voeding en supplementen en alles wat met een gezond menselijk fysiek te maken heeft. Ik heb daar de opleidingen Top Trainer level A,B Mylogenics, Activation, Rehab, Release en Personal Hormonale Profiling gedaan.

Door de brede kennis en de totaal eigen visie de enorme veelzijdigheid en de unieke technieken die worden toegepast wordt de expertise van Overload Worldwide veel gevraagd door topsporters en wedstrijdvoorbereiding. Ook voor het behandelen van blessures en begeleiding van revalidatietrajecten en schrijven van voedingsadviezen kunt u bij mij terecht. 

Binnen RR physical trainen we doelgericht in een systeem naar jouw persoonlijke wensen en kijken we hoe jij hormonaal ik elkaar steekt. Ik breng de belangrijkste principes van voeding en fysieke training samen omdat ik graag wil dat jij begrijpt waarom we doen wat we doen!

Deze kennis kun je altijd op jezelf toepassen, 'Je investeert dus in jezelf!'

Om u kennis te laten maken met mijn passie kunt u gebruik maken van mijn actie 3x personal training voor €90,-

Ik kijk er naar uit om jou te begeleiden en jouw doelen te realiseren. Het is mijn wens jou te laten zien en ervaren welk potentieel er in jou verscholen ligt

Met sportieve groet,

Rick Romeijn


SPECIALITEITEN

OPLEIDINGENREFERENTIES


Karin

''Ik kwam bij Rick terecht vanwege klachten met mijn knie, hij heeft mij goed geholpen en oefeningen meegegeven om veel te oefenen, met mijn knie gaat het ondertussen al een stuk beter''

Monique

"Heel erg bedankt voor de proffesionele begeleiding. Het was voor mij even een stap om te zetten, maar je kwam op het juiste moment. Het was die zet in mijn rug die ik nodig had. De combinatie van jouw voedingsadviezen en proffesionele begeleiding hebben mijn ogen geopend. Ik heb de ''kettlebels'' horen rinkelen.

Esther

"Rick luistert goed naar de klachten en legt met vaktermen uit wat de oorzaak van het probleem is/zou kunnen zijn. Vervolgens als hij aan de behandeling begint verteld hij tijdig en duidelijk wat er gaat gebeuren en waarom hij dat zo doet. Ik heb er veel baat bij gehad en ben zeer tevreden"

Silvio

"De behandelwijze van Rick sloot naadloos aan bij de behandeling van mijn klachten. Bovendien hadden zijn voedingstips gelijk een positief effect op het doorbreken van mijn voedingspatroon. Iemand die weet waar hij mee bezig is''

Laat ons jou ervaring weten!